E-bikes

Welkom bij Fietsen Gunthers in Waregem, uw E-bike specialist. Wij helpen je graag verder bij de aankoop van een E-bike.

Net zoals bij alle andere fietsen is het ook bij e-bikes belangrijk om eerst even te kijken voor welk, en hoe vaak je deze zal gebruiken.

Is het gebruik meer voor korte of juist meer voor langere ritten? Welke zithouding heeft uw voorkeur? Hoe vaak gaat u van de e-bike gebruik maken? Zo maar en aantal vragen om erachter te komen welke e-bike het beste bij u past.

 

Waar op letten bij de keuze van het motorsysteem?

De plaats van de motor bepaalt het rijgedrag van de fiets.

Daarnaast is er veel verschil in het aanpassingsvermogen van de verschillende systemen. Daarom is het erg belangrijk dat wij weten wat u als fietser nodig heeft voor wij een goed advies kunnen geven.

Voor welke Accu moet u kiezen?

De capaciteit van de accu (Wh) bepaalt voor een groot deel uw kilometerbereik.

Het aantal Wh geeft aan hoeveel energie er in de accu aanwezig is. De uiteindelijke actieradius is afhankelijk van vele factoren. U kunt met een grotere accu natuurlijk meer kilometers rijden dan met een kleinere accu.

ELEKTRONISCH FIETSEN ERVAREN?

Rotatie of krachtsensor?

Het type sensor bepaalt mede het rijgedrag van de E-bike.

E-bikes met een rotatiesensor reageren op beweging van de pedalen en de gekozen ondersteuningsstand op het display.

De krachtsensor beoordeelt constant hoeveel kracht u op de pedalen zet. Met tegenwind of bergop zorgt de krachtsensor dat er automatisch meer ondersteuning gelevrd wordt.

Accessoires

Naast E-bikes kunt u voor de E-bike accessoires ook bij ons terecht. We hebben hiervan zeer uiteenlopende collecties van alle merken.

Van speciale regenpakken en helmen tot aan fietsendragers voor op de auto. Ook streven we ernaar zoveel mogelijk accessoires te kunnen leveren die passen bij de stijl van de fiets.

Onweerstaanbaar fietsplezier: Dat is waar Norta voor staat.

Elektrisch fietsen is heerlijk. Nog fijner wordt het als je met een e-bike van Norta door het landschap zoeft. Je voelt de kwaliteit! 

Je geniet van het comfort. En je weet dat je nieuwe Norta-fiets goed is voor jarenlang zorgeloos rijplezier.

Raleigh: Een trots merk dat weet te imponeren met stijl.

Het verhaal van Raleigh – opgericht in 1887 in Nottingham – is bijna net zo lang en vol ideeën als de geschiedenis van de fiets zelf.

Raleigh is één van de oudste en meest gebruikte fietsmerken in de wereld… Over de hele wereld.

Opgericht in 2009 door twee Franse ingenieurs.

Ontwerp van Elektrische fietsen met missie om iedereen een unieke fietservaring te bieden. O2Feel werkt samen met Shimano STEPS-motorisering en zijn steeds de voorloper in de laatste nieuwe technologische innovaties. Naast de technologie, zijn ze onderscheidend qua design & kleur, leveren ze uitstekende prestaties en zijn ze zeer betrouwbaar.

Van lichte vrouwfietsen tot mountainbikes met krachtige motors, actief in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Griekenland en Spanje.

90 Jaar ervaring in fietsen, geproduceert in Hooglede, België.

Het grote voordeel dat we jarenlang onze frames in eigen huis met eigen handen of machines produceerden. Door die uitzonderlijke knowhow laat het ons toe om de perfecte geometrie met een zeer comfortabele zitpositie op eender welk type fiets te creëren. 

Enkel gekeurde onderdelen die door verschillende kwaliteitstesten hebben doorstaan komen in aanmerking.
“Eens Venturelli, altijd Venturelli!”

Een vrij nieuwe Belgische speler op de markt van de E-bikes

Het bedrijf is in 2015 opgericht door ex-profvoetballer Marc Hendrikx. Alles begon met zijn passie voor fietsen en de ambitie om een product te ontwikkelen dat de huidige marktvraag inzake design, comfort en veiligheid tegemoet komt.

De Jools E-bikes werden gelanceerd in de zomer van 2015.

De knapste looks met de beste prestaties.

Met Beaufort wordt een origineel kleurenpalet en een uiterst elegant design in combinatie met mechanische en elektrische topkwaliteit aan een goede prijs-kwaliteit verhouding. beaufort staat vooral voor een betaalbare chique fiets. 

Met Beaufort rij je niet alleen in stijl maar tevens ben je eigenaar van een staaltje toptechnologie!