FIETSLEASING

Voordelen voor de Werkgever

 • Fietsen houdt uw werknemers energiek, fit en effectief.
 • Bied uw werknemers een interessant extralegaal voordeel.
 • De fiets draagt bij aan een groen mobiliteitsbeleid.
 • Bepaal zelf of u meebetaalt aan de leasefiets van uw werknemers.
 • Bespaar op parkeerkosten en brandstof.

Voordelen voor de Werknemer

 • Zoek je droomfiets uit met een fiscaal voordeel tot wel 40%. Betaalt je werkgever mee of ontvang je kilometer vergoeding? Dan kan je voordeel oplopen tot wel 100%!
 • Je betaalt maandelijks een laag, vast leasebedrag. En na afloop van het contract kun je de fiets voordelig overnemen.
 • Kies uit alle type fietsen en fietsmerken bij meer dan 300 lokale fietsenwinkels.
 • Je leasefiets is altijd inclusief onderhoud, verzekering en pechbijstand. Kies je voor het PREMIUM pakket? Dan zijn er nooit extra kosten voor onderhoud en reparaties.

KBC Lease

Ben je ondernemer en overweeg je om je medewerkers een leasefiets aan te bieden via een flexplan (met een potentieel vanaf 5 leasefietsen)? Of ben je zelf werknemer van een bedrijf dat fietsleasing als optie aanbiedt

Je huurt een fiets van een geselecteerd merk voor een periode van 36 maanden bij ons zorgvuldig uitgekozen netwerk van professionele fietsdealers. Aan het einde van het contract lever je de fiets in of koop je hem over tegen de marktwaarde.

Naast de financiering zijn de volgende diensten inbegrepen in de vaste maandelijkse leasevergoeding:

 • Onderhoudspakket op maat van je gebruik en je fiets
 • Omniumverzekering voor schade en diefstal
 • Bijstand, 24/7, bij plotse immobilisatie van de fiets

O2O Company Bike Lease

Kruip maar in het wiel, o2o fietsleasing doet het kopwerk!

Wil je je medewerkers op de fiets krijgen zonder gedoe? Nood aan juridisch advies, fiscale tips en fietsleasing met geautomatiseerde administratie? O2o is jouw webkapitein. Ze bieden je fietsleasing zonder zorgen met het Myo2o platform en 100% vrije keuze. Van bakfiets tot koersvélo of speedpedelec.

Zet een duurzaam fietsbeleid op de poten voor je bedrijf met o2o.
Een dynamische leasepartner met tal van online tools met fiscaal en juridisch advies.

Enthousiasme om fietsen in je organisatie toe te voegen was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Team Cyclis

Op zoek naar een partner die constructief meedenkt, een uitgebreide service verleent en een vertrouw aanspreekpunt is voor je werknemers? Dan ben je bij Team Cyclis aan het juiste adres!

Team Cyclis wil sinds 2014 een aanspreekpunt zijn voor het stimuleren van de fietsmobiliteit bij werknemers. Om nationaal te kunnen aanbieden, werkt Cyclis nauw samen met plaatselijke fietshandelaren voor de aflevering en het onderhouden van de fietsen gedurende de leaseperiode.  Momenteel werken ze al met een 600-tal zaken samen in België!

Door de nauwe samenwerking met deze lokale handelaren, kan de werknemer kiezen uit een enorm ruim assortiment aan fietsen. Elk merk of model dat bij de plaatselijke handel te krijgen is, kunnen wij omzetten in een leaseformule. Op deze manier kan iedere werknemer zijn droomfiets samenstellen bij zijn plaatselijke en vertrouwde handelaar. Van high-end racefietsen, mountainbikes tot handige vouwfietsen en comfortabele elektrische fietsen: bij Team Cyclis geniet u van een onbeperkt aanbod.

De core business van Team Cyclis bestaat uit het ontzorgen van zowel de werkgever als de werknemer. We bieden een all-in leasing aan, waarbij we voor de (potentiële) fietsers first point of contact zijn en hen ondersteunen in heel het proces. Rechtstreekse, persoonlijke communicatie naar de fietser staat centraal en is een van onze belangrijkste kenmerken. Daarnaast proberen we maximale ontzorging waar te maken door middel van constante vooruitstrevendheid en innovatie van onze diensten in een snel groeiende markt.

B2Bike Fietsleasing

Fietsen voor bedrijven

Bij B2Bike specialiseren we ons in fietsleasing en fietsaankoop voor bedrijven. Hoe zou het zijn, mocht u een fiets naar keuze kunnen aanbieden aan uw werknemers en dit volledig kostenneutraal voor u als werkgever? B2Bike begeleidt uw bedrijf van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan! Wij zorgen voor maximale ontzorging en bieden een sterk netwerk aan partner fietsenwinkels, deskundig advies, een persoonlijke aanpak en onze handige tools.
B2Bike vormt uw toegang tot een sterk nationaal netwerk van zelfstandige, lokale fietsenwinkels. Zo kunnen uw werknemers rekenen op een breed gamma mooie fietsen met lokale service. Daarnaast bundelen we desgewenst ook onderhoud, verzekering, pechhulp en fietsstallingen tot één handig pakket. De fietsen kunnen aangeboden worden in fietsaankoop of in fietsleasing, waarbij we kunnen werken via uw (auto)leasingpartner. In elk geval krijgt u zekerheid en een eenvoudig beheersbaar budget. Zo kan uw bedrijf zich volop op haar kernactiviteiten blijven concentreren.

LEASE A BIKE

Ons Geheim? Een Gemakkelijk Digitaal Leaseconcept

Een volledig geautomatiseerd platform dat het proces rondom de leasefiets zo eenvoudig mogelijk maakt voor zowel werkgever, werknemer als dealer.

Zowel voor kleine KMO’s als Multinationals
Drie jaar zonder zorgen
Onderhoud en verzekering inbegrepen
Je contract bij Gunthers direct kunnen opzeggen en je leasefiets meenemen

VDW Fiets leasing

Draag je graag bij aan de mobiliteit van morgen? Klinkt gelukkige werknemers als muziek in de oren? Geniet je graag van het fiscale voordeel? Dan is fietsleasing via VDW Lease jouw cup of tea. Als frisse wind in het fietsleasingpeloton laten we jou maar wat graag ontdekken wat complete ontzorging betekent

Fietsleasing, als werkgever is het niet langer een ‘ver-van-mijn-bed show’. Wil je met je bedrijf een dynamisch, milieuvriendelijk en aantrakkelijk imago creëren waar een gezonde geest in een gezond lichaam centraal staat? Dan is fietsleasing de perfecte oplossing!

Dat is echter niet de enige reden waarom fietsleasing voor jouw onderneming een geweldig idee is. We geven je graag een inkijk in de karrevracht aan voordelen die VDW Lease jou kan bieden.

UBike Fietsleasing

Experts in Leasing, Passion for Biking.

Het Ubike Serenity Package heeft het meest volledige en relevante aanbod als het gaat over het leasen van een fiets.

Geen zorgen wil zeggen dat zowel dienst als product een volledige user experience afdekt. Van het invullen van het formulier tot het overnemen van de fiets: Ubike ontzorgt U.

Genieten van de fiets wil zeggen dat u in alle vrijheid en rust de baan op kan. Onze technische bijstand en verzekering is er om uw ervaring te verbeteren.

Cycle Valley fietsleasing

Graag verwelkomen wij Cycle Valley, onze nieuwste partner in fietslasing.

Bij Gunthers bieden we vanaf 15 Mei fietsleasing aan in samenwerking met Cycle Valley.