Fietsmaker - Fietsenwinkel Gunthers

Uw fietswinkel in Waregem, met een échte passie voor fietsen.

Zaakvoerder Gunther Noppe is een gepassioneerd fietsenmaker.
Al sinds zijn 16 jaar sleutelt hij aan fietsen en was dan ook zeer gemotiveerd een opleiding te volgen als fietsmaker in Veurne om van zijn passie zijn job te maken. Dit resulteerde al snel in de opstart van zijn bijberoep als fietsenmaker in 2015.

Mede-zaakvoerster, en echtgenote, Sylvia van Wassenhove heeft al vele jaren ervaring in de verkoop. Na opstart van onze zaak in 2015, werd de vraag naar aankoop van fietsen steeds groter, waardoor we samen beslist hebben een pand te kopen in Waregem, waar we nu nog steeds gesitueerd zijn.

Bij de aankoop van een -nieuwe- Elektrische fiets, geven wij u met veel plezier het nodige advies zodat u comfortabel en met een gerust hart de baan op kan.

Fietsenmaker Gunthers - Waregem

inhouse onderhoud en service van fietsen en E-bikes

Onderhoud en herstellingen worden door Gunther zelf uitgevoerd.

Alle onderhoud en herstellingen worden steeds door de zaakvoerder zelf uitgevoerd. De fietsen worden door Gunther op maat aangepast van de klant zodat de klant optimaal kan genieten van zijn aankoop.

Sylvia staat in voor de aankoop, verkoop, en het inkleden van de etalages. We zorgen ervoor dat onze klanten steeds warm verwelkomt worden en we hen ondersteunen in het kiezen van de juiste fiets.

Op die manier zorgen wij er voor dat onze klanten van een ongeëvenaarde service genieten en kunnen genieten van het beste.

Allerlei MERKEN EN TYPES Fietsen

Bij Gunthers vindt u alles, ook de bijhorende accessoires.

Sinds de start van onze fietsenwinkel verkopen wij allerlei types fietsen: Kinder- en Stadsfietsen, Elektrische fietsen, Bakfietsen, Speed Pedelecs, Lage-instapsfietsen, …) van de meest kwalitatieve merken.

We blijven steeds gemotiveerd om de nieuwste trends te volgen om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en steeds de nieuwste technieken te kunnen toepassen.

Door de nodige opleidingen kunnen wij met trots zeggen dat Fietsen Gunthers nu ook E-bike specialist is.